Foisoare din lemn cu sindrila bituminoasa

Seria mare de modele de foisoare din lemn cu sindrila bituminoasa prezentate de noi aici se completeaza in scop constructiv si cu acest foisor de forma unui patrat. Realizat corespunzator din lemn de rasinoase, cu sindrila bituminoasa in partea superioara.

Practic, respectivul model de foisor poate fi de mare folos, atat in propria curte, cat si in oricare alt spatiu de interes.

Acolo unde respectivul foisor din lemn se poate face util in cele mai diverse conditii.

Modelul nostru este realizat in forma de patrat, cu o deschidere destul de larga.

Cu dusumea la interior, si cu sindrila bituminoasa in partea superioara.

Stalpii principali de sustinere sunt uniti intre ei pe trei din cele patru laturi, cu balustrade, al caror model este unul obtinut pe baza imbinarii acelorasi patrati din lemn de rasinosse.

Iar in partea superioara foisorul este definit de existenta contravantuirilor, cat si a acoperisului obtinut pe baza sindrilei bituminoase.

Si asta nu e tot, atata timp cat lemnul de rasinoase folosit pentru realizarea foisorului beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Aceasta din urma fiind aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

De asemenea, este bine de mentionat si faptul ca lemnul poate fi decorat in orice nuanta, in functie de preferinte.

In asa fel incat foisorul, in forma sa finala sa se poata asocia foarte bine cu tot ce se afla in imediata sa apropiere.

Asa se face ca respectivul accesoriu poate fi o alegere de exceptie pentru fiecare persoana. Dintre cele care stiu sa aprecieze la justa lor valoare corpurile de mobilier din lemn de rasinoase.