Casuta din lemn pentru copii, cu tobogan

Pe langa diferitele modele de foisoare din lemn, pergole, garduri si terase, casutele din lemn reprezinta o alta mare categorie de corpuri de mobilier destinate pentru amenajarea zonelor exterioare. Si care se afla printe proiritatile diverselor persoane care locuiesc la curte.

Mergand pe acest principiu ne-am gandit sa aducem si noi in atentia cititorilor nostri un model de casuta din lemn pentru copii, cu tobogan.

Ideala, ca si obiectiv de atractie al copiiilor.

Mai ales in situatia in care aceasta casuta din lemn de rasinoase poate raspunde in mod pozitiv unei game largi de solicitari.

O astfel de casuta poate oferi neconditionat o posibilitate nemarginita de consumare a timpului de joaca.

Prin simplul fapt ca aceasta casuta al carui design este unul de poveste poate oferi copiilor sansa de a patrunde mult mai usor in lumea povestilor, cu zane si balauri.

Dincolo de aceste aspecte trebuie mentionat faptul ca la interior aceasta casuta din lemn de rasinoase beneficiaza de existenta unui spatiu destul de generos.

Cat si de iluminatoare din diverse unghiuri. Atat din partile laterale, dar si din acoperis.

Accesul la interiorul casutei se face cu ajutorul unor trepte, iar ca element de detaliu ar mai trebui stiut si faptul ca toboganul din partea laterala este cel care contribuie in mod direct la completarea distractiei venite din partea copiilor implicati in diverse jocuri captivante.

Si pentru ca si in acest exemplu lemnul de rasinoase joaca un rol destul de important in atingerea scopului final, acesta este foarte bine protejat de intemperii prin aplicarea mai multor straturi de lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat ploaia, soarele sau gerul puternic nu pot influenta in mod negativ textura initiala a lemnului.

De asemenea pentru reusita acestui proiect producatorii au ales sa foloseasca culorile vii si pline de lumina ale vopselurilor utilizate.

In asa fel incat respectivele casute sa se poata plia pe dorintele copiilor.