Casute din lemn, cu usa si ferestre

Respectivele constructii atractive din lemn de rasinoase concretizate prin existenta acestor casute din lemn, cu usa si ferestre reprezinta rodul imaginatiei unor persoane cu initiativa in acest domeniu.

Si odata ce pe piata de profil cererea de astfel de corpuri de mobilier pentru curte sau gradina a crescut, atunci si modelele de astfel de accesorii sau diversificat, prin design, forma si culoare.

In asa fel incat respectivele casute din lemn, cu usa si ferestre sa se poata incadra, chiar si in cele mai inguste spatii. Cu precadere, in curtile in care volumul interior nu este atat de generos.

Margand pe acest principiu am adus in atantia cititorilor nostri aceste modele de casute din lemn, cu ferestre, de culoare rosie.

Si pentru ca tot a venit vorba despre nuanta lemnului trebuie sa precizam faptul ca respectivele accesorii din lemn pot fi comandate in oricare alta nuanta, in functie de preferinte.

Insa noi am optat pentru nuanta rosie, deoarece casuta are capacitatea de a atrage foarte bine atentia tuturor persoanelor care ajung in imediata sa apropiere.

In alta ordine de idei modelul respectiv este unul destul de complex. Realizat pe baza scandurii din lemn de rasinoase, de 2 cm grosime folosita pentru realizarea partilor laterale ale casutelor din lemn.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat din lambriu. Si pentru ca tot a venit vorba de acoperis trebuie sa mentionam faptul ca acesta este unul asimetric.

Exact asa cum se poate deduce si din imaginile atasate de noi aici. Prin simplul fapt ca una din pantele de scurgere a apei este mult mai abrupta.

In acest sens avantajul este dat de faptul ca pe perioada rece zapada acumulata se indeparteaza mult mai usor, prin cadere libera.

Si pentru ca aici vorbim despre lemnul de rasinoase, acesta este foarte bine intretinut impotriva intemperiilor, prin asigurarea protectiei cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Prin aplicare in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii lemnul de rasinoase isi poate pastra calitatile sale initiale pentru un timp cat mai indelungat. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, ger sau vant.

Iar ca element de detaliu, trebuie sa mai adaugam un alt amanunt legat de acoperis.

Asadar, pentru o si mai buna protectie a acestuia se recomanda folosirea sindrilei bituminoase de calitate, a carei nuanta poate fi aleasa in functie de preferinte.

Si pentru ca asta nu e tot, respectivele casute din lemn sunt prevazute cu usa. Dar si cu ferestre pe trei din cele patru laturi ale sale.

Ceea ce ne intareste convingerea potrivit careia respectivele modele de casute sunt executate in asa fel incat acestea sa poata sa fie utilizate in cele mai diverse scopuri.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti accesoriul ideal pentru curte sau gradina.