Foisoare complexe, cu multiple posibilitati de utilizare

Multitudinea de idei diverse de amenajare de succes a spatiilor interioare ne-a adus in situatia de a veni in fata persoanelor interesate cu o serie intreaga de alte modele de foisoare din lemn pentru gradina.

In asa fel incat sa putem sa fim tot timpul la inaltime, in ceea ce reprezinta elementele de noutate cu privire la modelele de foisoare care se pot executa cu mare succes pe teritoriul tarii noastre.

Asa se face ca, de aceasta data am adus in fata clientilor nostri un model de foisoare complexe, cu multiple posibilitati de utilizare.

O adevarata provocare pentru toate acele persoane care se gandesc la executarea unui astfel de proiect de mare anvergura.

Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat exemplul nostru este unul de mare amploare, exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

In consecinta, foisorul este amplasat pe o placa din ciment, cu bordura tot din ciment. Dar care imprejmuie foisorul pe trei din cele patru laturi ale sale.

In asa fel incat combinatia lemnului cu zidul din caramida sa se poata asocia foarte bine in realizarea respectivului proiect de  mare anvergura.

Gratie existentei partii din ciment a acestui model de foisor la interiorul sau este amplasat si un gratar, cu un blat de lucru a carui suprafata utila este una de mare necesitate.

Si pentru ca amprenta pe sol a foisorului este una destul de generoasa, la fel ca si partea frontala a acestuia, la interior este amplasata si o masa cu scaune.

Atat de necesare pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati, al caror numitor comun este socializarea.

Foisorul este definit de existenta stalpilor principali de rezistenta a caror grosime este una considerabila. Prin urmare aici este folosit lemnul stratificat.

Lemnul de rasinoase regasindu-se doar in componentele principale necesare pentru realizarea garduletelor desorative.

Regasite de asemenea, pe trei din cele patru laturi ale foisorului.

Un alt element de detaliu extrem de important al acestui model de foisor este acoperisul foarte aplatizat, in doua ape. Cu sindrila bituminoasa la exterior si lambriu plin la interior.

In asa fel incat noul nostru proiect sa poata sa fie unul foarte bine evidentiat. Cu un grad ridicat de rezistenta.

Mai ales in situatia in care componentele principale din lemn ale foisorului sunt foarte bine lacuite, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci cu slefuire dupa fiecare aplicare.

De asemenea un punct de atractie este asigurat si de asocierea foarte buna a partilor din ciment cu cele din lemn ale foisorului.

In asa fel incat este practic imposibil sa nu profitati din plin de existenta unui astfel de model de foisor la interiorul curtii sau al gradinii. In oricare zi a anului in care vremea va permite.