Foisoare din lemn personalizate

Plecand de la principiul potrivit caruia este ideal sa faceti caruta iarna si sanie vara, de aceasta data am ales sa aducem in atentia cititorilor nostri alte modele de foisoare din lemn personalizate.  Asa, ca si pentru o buna informare in acest domeniu.

Si pe buna dreptate ca respectivele foisoare din lemn persoanalizate, asa cum se poate distinge si din imaginile atasate de noi aici, ele sunt concepute special pentru a se putea face utile in desfasurarea cu succes a diferitelor tipuri de activitati.

De exemplu, acest model de foisor este unul care este confectionat din lemn de rasinoase. Deoarece aceasta textura, a lemnului de rasinoase are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice manifestate pe teritoriul tarii noastre.

Si totodata, foisorul reuseste sa faca diferenta fata de multe alte modele similare, printr-o serie intreaga de elemente de detaliu.

In primul rand trebuie sa subliniem faptul ca respectivul accesoriu pentru gradina este amplasat strategic pe un piedestal din ciment pavat cu piatra decorativa. Si care este si foarte bine distantat de la nivelul solului.

Foisorul se bucura de existenta stalpilor principali de rezistenta exacutati la aproximativ 10 cm grosime.

Cu contravantuiri destul de generoase in partea superioara, cat si cu un model de balustrada extrem de atractiv, in partea inferioara. Din componenta carora nu lipsesc nici garduletele decorative din lamele de tip fideluta orientate in model de X.

Si pentru ca tot a venit vorba despre aceste modele de gardulete decorative, ele se regasesc pe partea din spate a foisorului.

Deschiderea mare a foisorului, cat si spatiul destul de generos, de la interior permit acestui model de accesoriu pentru gradina sa poata gazdui o serie intreaga de activitati diverse.

Activitati al caror numitor comun este socializarea.

In exemplul nostru, respectivul foisor este impartit la interior in doua zone de interes. Cu masa si scaune ideale pentru mic dejun, pranz sau cina, dar si cu o canapea a carei suprafata de sezut este una destul de generoasa pentru a putea asigura confortul a doua sau trei persoane consecutiv.

Dupa cum se poate distinge chiar si in urma unei simple vizualizari a imaginilor postate de noi aici.

Iar daca ne oprim si asupra acoperisului putem afirma cu tarie ca acesta este realizat cu sindrila bituminoasa, de calitate superioara.

Fiind vorba aici despre un model de acoperis cu scurgere in cinci ape.

Si pentru ca foisorul este executat din lemn de rasinoase, atunci trebuie stiut faptul ca lemnul foisorului beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor. Prin aplicarea a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori, dar cu slefuire dupa fiecare strat.

In asa fel incat ploaia, soarele sau gerul puternic nu pot avea nici un fel de influenta negativa asupra lemnului.

In consecinta este limpede si faptul ca respectivul lemn poate fi si vopsit in oricare din nuantele preferate.

Si totul poate fi posibil cu ajutorul vopselurilor pe baza de apa de la aceeiasi renumiti producatori.

Nuanta respectivului foisor nu trebuie aleasa la intamplare, ci in functie de cat de bine respectivul model de foisor se poate asocia foarte bine cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata sa apropiere. Sau chiar si cu imobilul.

Numai asa veti putea fi pe deplin multumiti de existenta respectivului model de foisor in propria curte.