Foisor rustic de dimensiuni medii

Existenta unui model de foisor rustic de dimensiuni medii, la interiorul unei curti sau gradini prezinta o serie intreaga de avantaje multiple. Mergand pe acest principiu am adus in atentia dumneavoastra un astfel de exemplu. Care poate fi considerat si un important punct de plecare in initierea unui astfel de proiect de mare anvergura.

Asa am ajuns sa punem accentul pe existenta unui foisor rustic de dimensiuni medii. Amplasat, in cele din urma, in mijlocul unei livezi tinere, de pomi fructiferi.

Acolo unde respectivul corp de mobilier isi poate justifica prezenta, la orice ora din zi si din noapte.

In alta ordine de idei ar trebui sa subliniem faptul ca respectivul foisor rustic de dimensiuni medii este amplasat pe un strat de pietris.

Acesta din urma are rolul esential de a proteja lemnul de umiditatea excesiva din sol. Cat si de a asigura un oarecare echilibru al foisorului, in cazul in care terenul pe care acesta este amplasat sufera unele denivelari.

Si acest lucru se poate distinge foarte bine si in urma unei prime vizualizari a imaginilor reprezentative.

Altfel spus, pentru realizarea acestui model de foisor s-a folosit lemnul de rasinoase.

Asa se face ca foisorul nostru este bine distantat de la nivelul solului. Acesta mai este si marcat de forma sa patrata, cu dusumea la interior. Dar si cu stalpi principali de sustinere realizati din patrati de 10 cm grosime.

Cu un model de balustrada din lambriu plin, a carui nuanta reuseste sa formeze un contrast deosebit cu restul foisorului.

In acest exemplu, contravantuirile foisorului sunt montate in partea inferioara a acestuia.

Si nu in partea superioara, asa cum ne-am obisnuit la toate celelalte modele de foisoare din lemn pentru curte sau gradina.

Si pentru ca tot aminteam de partea superioara a foisorului ar mai fi de precizat aici si faptul ca in aceasta zona acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superiora. Si pentru a carei nuanta puteti opta, la fel cum puteti opta si pentru alegerea nantei foisorului.

In alta ordine de idei trabuie sa recunoastem faptul ca un astfel de model de foisor rustic de dimensiuni medii poate fi amplasat cu suces in orice spatii.

Iar dimensiunile sale il fac la fel de util pe tot parcursul anuluim fie ca este vorba despre curte, gradina sau livada.

De asemenea, balustradele din lambriu plin ofera o foarte buna protectie impotriva intemperiilor.

Si al caror confort oferit poate fi foate bine completat cu rulourile din plastic. ideale pentru utilizarea foisorului pe timp de iarna. Sau in oricare din zilele in care conditiile meteo sunt nefavorabile.

Asa ca, atunci cand va doriti un model de foisor din lemn de mare anvergura pentru gradina, iar banii nu sunt suficienti, atunci este de preferat sa mizati cu succes pe realizarea unui astfel de model de foisor rustic de dimensiuni medii. Al carui grad de utilizare ramane in continuare la fel de ridicat.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine pentru intreaga familie.

 

Sursa www.Pinterest.com