Foisor din lemn si loc pentru servit masa, o combinatie foarte atractiva

Acolo unde spatiul permite o astfel de asociere de corpuri de mobilier pentru gradina ar fi si pacat sa nu profitati de ocazie si sa dati frau liber imaginatiei, in ceea ce priveste amenajarea cu succes a unui astfel de spatiu.

Cat despre rezultatele finale, de cele mai multe ori, acestea pot fi extrem de atractive.

Tocmai din acest motiv am adus in atentia dumneavoastra si a tuturor cititorilor nostri iubitori de astfel de amplasamente, o asociere cel putin interesanta obtinuta prin apropierea unui foisor de dimensiuni imedii de un loc amenajat special pentru servit masa. Sau pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Dupa cum va puteti da seama si singuri, chiar si printr-o simpla vizionare a acestei imagini reprezentative.

Si se pare ca proiectul a fost gandit astfel, inca de la initiere.

Intrucat, accesul la interiorul foisorului se poate face doar prin intermediul respectivului spatiu pentru servit masa.

Motiv pentru care cintinuam sa credem ca, un foisor din lemn si loc pentru servit masa este o combinatie foarte atractivam oricarui spatiu de real interes.

In asa fel incat, cele doua amplasamente sunt realizate din lemn de rasinoase foarte bine finisat impotriva intemperiilor.

Si cum altfel, daca nu prin intermediul lacului cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Cu aplicare in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Dincolo de acest aspect trebuie sa remarcam faptul ca ambele amplasamente sunt realizate pe o placa din ciment. Si care se bucura la interior de spatii suficient de generoase.

Cat si de existenta dusumelei.

Un alt element de legatura intre cele doua corpuri de mobilier este dat si de existenta balustradelor cu mana curenta. Al caror model este conceput pe baza prezentei  garduletului decorativ din lamele de tip fideluta orientate in model de romb.

In exemplul nostru, datorita dimensiunilor sale medii respectivul model de foisor este utilizat ca si loc special pentru amplasarea unui gratar.

Ideal pentru realizarea diferitelor preparate culinare. Iar cel de al doilea perimetru este de forma unui patrat si este amenajat la interior cu o masa si scaune din lemn de aceeasi textura.

Deoarece, lemnul de rasinoase este cel care are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

In asa fel incat, de existenta unui astfel de spatiu puteti profita la maxim in oricare perioada din zi si din noapte.

Si ne intrebam retoric, ce poate fi mai placut decat servirea micului dejun in aerul curat al unei dimineti racoroase? Sau o cina romantica?

De asemenea trebuie sa retineti faptul ca astfel de ocazii de a petrece timpul in preajma familiei sau aprietenilor pot fi consumate cu succes in oricare lta perioada a zilei.  Si chiar daca aici este vorba despre doua amplasamente din lemn de rasinoase este limpede faptul ca respectivele corpuri de mobilier sunt si forte bine protejate impotrva intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Motiv pentru care trebuie sa stiti faptul ca, soarele, ploaia sau gerul puternic nu pot avea niciun fel de influenta negativa asupra lemnului. Acesta din urma pastrandu-si in continuare calitatile sale initiale, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Asta face ca un foisor din lemn si loc pentru servit masa sa fie o combinatie foarte atractiva pentru orice spatiu existent la interiorul unei curti sau gradini.

Sursa www.Pinterest.com