Fotoliu rustic din lemn de rasinoase

Atata timp cat lemnul de rasinoase reuseste sa se mentina in continuare in topul preferintelor, atunci cand vine vorba despre realizarea diferitelor corpuri de mobilier, atunci nici noi nu renuntam sa va prezentam diferite alte corpuri de mobilier si accesorii necesare pentru curte, casa sau gradina.

In asa fel incat sa putem sa gasim solutii de rezolvare a diferitelor probleme legate de eleganta, confort, odihna si relaxare, pentru un timp cat mai indelungat.

Asa am decis, ca de aceasta data sa ne oprim asupra unui alt produs din lemn de rasinoase. Si caruia ulterior sa ii dam valoarea necesara prin amplasarea sa la locul potrivit.

In consecinta aici este vorba despre un model de fotoliu rustic din lemn de rasinoase proiectat destul de simplu, la inaltime medie si cu o usoara inclinatie in interior, a partii de sezut. Exact asa cum se poate distinge si din imaginea atasata de noi aici.

Un astfel de model de fotoliu este realizat din lemn de rasinoase de 4 cm grosime si poate fi achizitionat atat separat, cat si in mai multe exemplare.

Sau prin asociere cu alte corpuri de mobilier similare. In asa fel incat sa puteti sa asigurati necesarul de corpuri de mobilier de la interiorul unei terase, pergole sau foisor, in functie de dimensiuni.

Dincolo de asta, pentru ca aici este vorba despre accesorii confectionate din lemn de rasinoase ele necisita si o buna protectie impotriva intemperiilor.

Si care este asigurata in mod evident de lacul cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Acesta din urma trebuie sa fie aplicat corespunzator, in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Respectivul nostru corp de mobilier este prezentat in stare bruta tocmai pentru a putea intelege faptul ca si culoarea acestor accesorii poate fi una optoinala, in functie de preferinte.

Si asta nu e tot.

Atata timp cat ar mai fi de adaugat si faptul ca acestor corpuri de mobilier li se poate imbunatati confortul prin simpla asociere cu diferite tipuri de saltele din burete.

Al caror scop principal este acela de a amplifica suficient de mult confortul oferit.

In aceasta situatie este bine sa alegeti cu grija produsele dorite potrivit propriilor necesitati.

 

Sursa www.Pinterest.com