Masa cu bancute din lemn de rasinoase

Indiferent de marime si volum, o masa cu bancute din lemn de rasinoase ar putea constitui una dintre cele mai apreciate piese de mobilier necesare pentru amenajarea zonelor exterioare.

Motiv pentru care ne-am gandit sa aducem si noi un model extrem de atractiv de masa cu bancute din lemn de rasinoase. Prin intermediul caruia sa putem crea un real punt de plecare in realizarea unui astfel de proiect.

La baza acestui corp de mobilier se afla lemnul masiv de rasinoase,  de diferite grosimi. Si care beneficiaza si de o buna finisare.

Si recomandam cu incredere lemnul de rasinase deoarece acesta are textura care se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.

Cat despre design, acesta este unul rustic, destul de simplu, dar de mare efect.

Si care are capacitatea de a se putea plia pe o serie intreaga de alte cerinte si necesitati.

Practic, acest model de masa cu bancute din lemn de rasinoase este conceput pe baza patratilor din lemn de rasinoase, de 10-11 cm grosime.

Si care constituie pilonii principali de sustinere a celor doua parti de sezut, cat si a blatului principal de lucru.

Asa cum se poate distinge si dintr-o prima viziune a imaginilor reprezentative.

Acestea din urma partile de sezut, cat si blatul de lucru sunt realizate din scanduri de 4 cm grosime.

Chiar si asa masa cu bancute din lemn de rasinoase este foarte bine tratata, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Respectiva silutie fiind aplicata in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste cinditii este limpede faptul ca lemnul din care este realizata respectiva masa cu bancute din lemn de rasinoase va putea beneficia de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor. Fie ca este vorba aici despre soare, ploaie, ger sau vant.

In asa fel incat sa va puteti bucura de confortul oferit, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Si pentru ca in imaginea reprezentativa, acest corp de mobilier este obtinut in stare bruta trebuie sa subliniem faptul ca aceasta masa cu bancute din lemn de rasinoase

poate fi decorata in oricare din nuantele preferate de dumneavoastra.

 

Sursa www.Pinterest.com