Foisor rustic, traditional

Venim de aceasta data spre intampinarea clientilor nostri cu un alt model atractiv de foisor rustic, traditional. Ideal pentru a fi amenajat intr-o zona de munte, la marginea unei paduri sau chiar si in mediul rural.

Acest model de foisor nu este unul de foarte mari dimensiuni.

Are o inaltime medie si este proiectat special pentru a putea fi utilizat doar in anumite scopuri.

Cu semineu mobil, la interior si bancute de jur imprejur, tot in aceeasi zona interioara.

Foisorul este de forma hexagonala, din lemn de rasinoase, cu trei din cele sase laturi ale sale acoperite complet cu lambriu plin.

Foisporul este amplasat pe o placa de ciment pavata. In asa fel incat umiditatea din sol sa fie impiedicta sa actioneze in mod negativ asupra structurii lemnului.

Un alt element definitoriu al acestui model de foisor este reprezentat de prezenta celor patru stalpi principali de rezistenta de forma rotunda.

Iar in ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat cu sindrila bituminoasa, de calitate superioara. Si se face foarte bine remarcat prin forma sa unica.

Data fiind prezenta semineului la interiorul respectivului foisor este limpede faptul ca acesta poate fi utilizat doar in anumite scopuri.

La fel de bine pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Si pe buna dreptate, ca acest model de foisor este amplasat strategic, cu spatele la directia din care bate vantul.

Acest ultim aspect trebuie sa fie un bun reprer in ce priveste amplasarea fiecarui astfel de corp de mobilier necesar pentru utilitate in aer liber.

Dincolo de asta, mai trebuie retinut si faptul ca acest foisor rustic, traditional este realizat din lemn de rasinoase.

Prin urmare el trebuie lacuit corespunzator, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Prin aplicarea mai multor straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Si numai asa lemnul care sta la baza acestui foisor va putea beneficia de protectia necesara impotriva actiunii agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.

Asa cum este de dorit sa se si intample.

 

Sursa www.Pinterest.com