Masa pentru cafea cu patrati din lemn masiv

Pentru ca am luat in calcul ideea absolut interesanta de realizare a unor obiecte de mobilier sau accesorii pentru casa, de aceasta data ne-am oprit asupra unui alt produs extrem de atractiv.

Si este vorba despre o masa pentru cafea cu patrati din lemn masiv.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate de noi aici.

Si nu intamplator am ales acest exemplu, ci datorita modului absolut atractiv, de punere in valoare a unor patrati din lemn de rasinoase, a caror textura este lasata la vedere.

Si totodata aceasta este accentuata prin decorarea in diferite nuante, a celor patru patrati din lemn de rasinoase. Cei care contribuie la realizarea blatului principal din componenta acestui model de masa pentru cafea cu patrati din lemn masiv.

Si de ce sa nu recunoastem, dar lemnul de rasinoase in starea lui bruta poate capata efecte foarte atractive in asocirere directa cu celelalte corpuri de mobilier, cu care intra in contact la interiorul unei locuinte.

Situatie perfect valabila si in cazul acestui model de masa pentru cafea cu patrati din lemn masiv. Mai ales in situatia in care fiecare dintre cei patru patrati sunt decorati in diferite nuante.

Si pe care o propunem cu tarie tuturor acelor persoane care stiu sa aprecieze lemnul la justa lui valoare. Si care vor utiliza cu succes acest produs de mare sensibilitate pentru casa.

Si spunem acest lucru datorita faptului ca fiecare dintre imperfectiunile lemnui vorbesc, oarecum despre existenta lui in timp.

Asa ca, daca va doriti un astfel de model de masa pentru cafea cu patrati din lemn masiv va puteti confectiona si singuri un astfel de produs.

Important este sa alegeti cu grija materialele necesare unui astfel de proiect.

Cu alte cuvinte, noul nostru corp de mobilier poate fi si o buna sursa de inspiratie in realizarea de astfel de corpuri de mobilier similare.

Si pentru care, nici pretul de achizitie nu poate fi unul piperat.

 

Sursa www.Pinterest.com