Pat matrimonial rustic din lemn de rasinoase

Prin intermediul acestui model de pat matrimonial rustic din lemn de rasinoase dorim sa va intarim convingerea cu privire la cat de interesant, atractiv si util se poate face lemnul in starea lui naturala.

Chiar si prin realizarea unui astfel de accesoriu indispensabil pentru amenajarea la interior a unui dormitor.

Dupa cum se poate observa si din imaginile postate de noi aici.

Prin urmare, exemplul nostru poate reprezenta un motiv in plus pentru a putea adapta acest model de pat si in propria dumneavoastra locuinta.

In alta oridine de idei, atunci cand lucrati cu corpuri de mobilier realizate pe baza lemnului natural trebuie cunoscut faptul ca acestea lasa impresia de a fi produse masive. In consecinta in respectiva incapere in care ati amplasat un pat matrimonial rustic din lemn de rasinoase este de preferat sa dispuneti si de un spatiu suficient de incapator. In asa fel incat traficul sa ramana in continuare la fel de bine optimizat.

De asemenea ar mai fi de stiut ca un astfel de pat matrimonial rustic din lemn de rasinoasem cu tablie si noptiere obtinute sub amprenta aceluiasi design este potrivit pentru amenajarea la interior a caselor si in special a caselor de vacanta. Si mai putin a apartamentelor de la bloc.

Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat un astfel de pat matrimonial rustic din lemn de rasinoase impune si o foarte buna asociere cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Asa ca, o astfel de asociere poate fi obtinuta cu succes doar in casele de vacanta sau cele din mediul rurual. Acolo unde sa va retrageti impreuna cu familia, la fiecare sfarsit de saptamana.

Atfel spus pentru realizarea acestui model de pat s-a folosit lemnul de rasinoase de 2 si 4 cm grosime, in proportii bine stabilite.

Cu alte cuvinte lemnul de 4 cm grosime este utilizat in realizarea ramei principale a patului, cat si a tabliei din partea superioara.

Iar lemnul de rasinoase la grosimea de 2 cm este utilizat pentru punerea in valoare a noptierelor, cat si a celorlalte componente principale.

Dincolo de asta pentru a putea scoate in valoare mult mai bine textura lemnului natural este de preferat ca acesta sa poata sa fie foarte bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Iar atunci cand lacul cerat pe baza de apa se aplica in mai multe straturi, cu slefuiredupa fiecare strat, atunci lemnul poate capata o si mai mare valoare.

In consecinta este bine de remarcat faptul ca, prin punerea in valoare a pieselor de mobilier din lemn natural, la interiorul propriei locuinte veti putea sparge tiparele obisnuite dupa care se inspira marea majoritate a oamenilor, atunci cand vine vorba de amenajare.

Si toate acestea se pot realiza doar prin multa munca, inspiratie si putina pricepere.

 

Sursa www.Pinterest.com