Pergola cu doua usi

In speta noastra pergola cu doua usi reprezinta acel corp de mobilier folosit pentru a marca in mod evident accesul la interiorul unei terase.

Insa, de aceasta data cele doua usi sunt fixe si constituie pilonii principali ai respectivului model de pergola.

Tocmai din acest motiv sunt si decorati in nuanta de alb imaculat.

Respectivul model de pergola cu doua usi este amplasat strategic pe o dusumea alaturi de care pergola formeaza un contrast deosebit de puternic.

Cu exceptia traverselor din partea superioara.

Acestea din urma sunt realizata din lamele de lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime, cu usoare decupaje la una din extremitati.

In asa fel incat acest model de pergola cu doua usi este unul personalizat, cu capacitatea de a trezi interesul oricarei persoane care ajunge in fata unui astfel de corp de mobilier.

Asa cum este si pergola cu doua usi din exemplul prezentat de noi aici.

Si nu intamplator ne-am oprit asupra acestui model de pergola, ci din dorinta clara de a oferi persoanelor interesate, o adevarata oportunitate de amenajare a unei terease si implicit a unei gradini, cu un corp de mobilier de mare efect pentru aceste zone de interes.

In asa fel incat revenim asupra ideii potrivit careia este oportun sa va informati suficient de bine inainte de a intreprinde o asemenea actiune de amenajare a unei astfel de pergole la interiorul propriei case.

 

Sursa www.Pinterest.com