Pergola rustica bine distantata de la sol

Pentru a ne mentine in continuare la inaltime in fata cititorilor nostri am ales sa va prezentam aici o noua pergola rustica bine distantata de la sol.

Al carei volum poate fi unul adaptat fiecarei situatii in parte, in functie de necesitati.

Asa se face ca exemplul nostru este unul pur orientativ. Dar care poate fi adaptat fiecarui caz in parte.

Dupa cum se poate deduce si din imaginile atasate de noi aici, respectivul model de pengola este unul foarte simplu de efectuat.

Si care poate fi adaptat cu succes in diferitele zone de interes ale unei curti. Sau chiar pe marginea unui lac sau a unei balti. De unde sa puteti admira fara retinere apusul si rasaritul de soare reflectat in luciul apei.

Acolo unde, un astfel de corp de mobilier sa isi poata justifica prezenta, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Practic, o astfel de pergola se bazeaza pe rezistenta si echilibrul oferite de cei patru stalpi principali destul de grosi.

Uniti intre ei in partea inferioara prin existenta dusumelei.

Iar in partea superioara cei patru stalpi principali de rezistenta aunt unit ide acoperisul realizat din stuf. Si a carei suprefete este mult mai mare decat amprenta pe sol a pergolei

In asa fel incat, acesta poate oferi o protectie sporita in cazul unor ploi marunte de vara.

Cat despre aspectul per ansamblu al pergolei este bine precizat faptul ca aceasta este unul extrem de atractiv.

Si va puteti convinge si singuri despre acest aspect, abia dupa ce veti intra in posesia unei astfel de pergole cu stuf.

Dincolo de acest lucru, mai trebuie stiut faptul ca o astfel de pergola rustica bine distantata de la sol isi poate pastra calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi, in conditiile in care aceasta este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si odata cu aplicarea lacului cerat pe baza de apa, mai puteti opta si pentru culoarea sau nuanta preferata, a lemnului din care este realizata aceasta pergola rustica bine distantata de la sol.

In asa fel incat respectivul accesoriu sa poata sa fie bine pus in valoare alaturi de multe alte accesorii din cele aflate in imediata sa apropiere.

Si cum altfel, daca nu printr-un pret relativ mic.

Asa ca, faceti-va caruta iarna si sanie  vara! Acesta este un bun principiu potrivit caruie veti fi tot timpul cu un pass inaintea tuturor.

 

 

Sursa www.Pinterest.com