Foisor rustic din lemn, cu accente clasice

Varietatea larga de corpuri de mobilier executate din lemn de rasinoase,  cu utilitate in amenajarea la interior a unor curti sau gradini, coroborat cu posibilitatea mare de preferinte venite din partea doritorilor de astfel de accesorii ne-a adus in situtia de a propune un alt model de foisor de mare efect pentru curte sau gradina.

Practic aici este vorba despre un alt model de foisor rustic din lemn, cu accente clasice. Proiectat special pentru a permite desfasurarea diferitelor tipuri de activitati  diverse, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Si asta se datoreaza faptului ca partile laterale ale foisorului sunt protejate de existenta balustradelor din lambriu plin, in partea inferioara, cat si a rulourilor din plastic, transparernte existente in partea superioara.

Practic aici este vorba despre acele accesorii atat de atractive, care asigura protectia impotriva vantului sau a ploii.

Ceea ce se recomanda pentru marea majoritate a foisoarelor confectionate la astfel de dimensiuni.

Prin urmare, un astfel de model de foisor poate reprezenta un punct de plecare in realizarea unui viitor proiect de amenajare a curtii sau a gradinii.

Din punct de vedere tehnic este bine de stiut faptul ca acest model de foisor este amplasat pe o placa din ciment mascata la exterior, cu lemn de rasinoase de aceeasi textura ca si restul foisorului.

Iar la interiorul foisorului respectiva placa din ciment este acoperita cu dusumea.

In asa fel incat foisorul per ansamblu sa poata capata un aspect deosebit. Intr-o buna sincronizare cu toate celelalte elemente de detaliu, ca parte componenta.

De asemenea ar mai fi de remarcat aici faptul ca accesul la interiorul respectivului accesoriu se face prin intermediul unei usi clasice realizate de asemenea din lemn de rasinoase. Si care este definita de anumite elemente de detaliu care o personalizeaza.

Acoperisul, reprezinta o alta componenta principala, carese face remsarcat pron modelul sau extrem de atrqactiv..

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier de mare anvergura executat pentru spatiile deschise, acesta este realizat din lemn de rasinoase foarte bine protejat impotriva intemperiilor prin lacul cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Aplicat in mai multe straturi, cu slefiure dupa fiecare strat.

In asa fel incat este de preferat sa mizati cu incredere pe existenta unui astfel de corp de mobilier, la interiorul propriei curti.

Acolo unde un astfel de foisor sa poata sa se plieze pe o gama cat mai mare de astfel de consumatori.

 

Sursa www.Pinhterest. com