Bancuta din lemn, cu umbrar

O bancuta din lemn cu umbrar, asa cum este si modelul prezentat de noi in urmatoarele randuri ar putea fi una dintre corpurile de mobilier, atat de necesare pentru amenajarea la interior a unei curti sau a unei gradini.

Si care, cu siguranta ca nu va va putea dezamagi prea curand, dat fiind faptul ca la baza acestui corp de mobilier se afla lemnul de rasinoase foarte bine protejat impotriva intemperiilor de pe tot parcursul anului.

Protectia este asigurata de straturile de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Cele care au capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului si ai oferi protectia necesara pentru un timp indelungat.  Cat despre nuanta, aceasta poate fi aleasa cu grija din paletarul de culori existent la producator.

Dincolo de acest lucru, ne-am gandit sa va prezentam acest corp de mobilier in forma bruta pentru a intelege mult mai bine care sunt avantajele prezentei unui astfel de corp de mobilier la interiorul unjei curti sau gradini.

Mai ales in situatia in care respectivul accesoriu este decorat in culoarea potrivita.

In asa fel incat respectiva bancuta sa poata sa se sincronizeze foarte bine cu o serie intreaga de alte corpuri de mobilier sau accesorii aflate in imediata sa apropiere.

Din punct de vedere al utilitatii, aceasta bancuta din lemn, cu umbrar poate oferi o suprafata de sezut destul de generoasa, cu spatar principal, dar si cu spatare laterale.

Cu stalpi principali de sustinere, contravantuiri, gardulet decorativ intr-un model personalizat, dar si cu umbrar in partea superioara a bancutei.

Acesta din urma are un model personalizat, usor curbat.

Si care este realizat pe baza lamelelor din lemn de rasinoase, usor distantate intre ele.

Prin urmare, un astfel de corp de mobilier se poate face extrem de util in cele mai diferite conditii.

Chiar si la interiorul unei curti al carui spatiu sau volum nu este unul atat de generos. Dupa cum se poate deduce chiar si din imaginile atasate de noi aici.

 

Sursa www.Pinterest.com