Amenajare cu succes a unei curti

Dupa ce ati finalizat amenajarea imobilului la interior, urmatoarea mutare inteligenta ar putea fi cea cu privire la lucrarile de amenajare cu succes a spatiului exterior, al propriei curti.

Asa ca, noi nu am pierdut timpul in zadar si am venit in sprijinul persoanelor interesate de realizarea unui astfel de proiect, cu o noua idee de amenajare cu succes a unei curti.

Acolo unde fiecare metru patrat este foarte bine gandit.

Asa cum se poate observa si in urma unei simple vizualizari a imaginilor reprezentative postate de noi aici.

Practic, in exemplul nostru este vorba despre  o curte nu prea generoasa in ceea ce priveste spatiul disponibil.

Insa, aceasta beneficiaza de o foarte buna compartimentare. In asa fel incat, se pare ca actualul proprietar s-a gandit in aceeasi masura, la aleea principala, la spatiul verde, dar si la locul de relaxare amenajat corespunzator.

Iar pentru o diferentiere foarte buna a respectivelor zonel spatiul de relaxare, cat si aleea proncipala sunt oarecul distantate de la nivelul solului.

Si mai sunt si pavate corespunzator.

In asa fel incat, per ansamblu respectiva curte este foarte bine organizata.

Un alt elemenent de detaliu al acestui proiect sunt liniile curbe, cat si zona de pietris. Cele care fac trecerea de lapartea de gazon a curtii, la cea de ciment adiacenta imobilului respectiv.

Si odata ce zona de exterior este bine definita, atunci m cu siguranta ca vorbim despre un lucru facut cu simt de raspundere.

Din punct de vedere tehnic terasarea zonelor de interes, ale respectivei cuti se poate face chiar si cu cheltuieli ceva mai reduse.

Prin folosirea cu succes a dusumelei realizata din scandura de 4 cm grosime. Situatie in care dusumeaua poate fi extrem de rezistenta in timp.

Asta, in situatia in care lemnul de rasinoase, cel care intra in componenta dusumelei, acesta este si foarte bine tratat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci printr-o aplicare strategica, in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In asa fel incat ploaia ,vantul sau gerul puternic, nu poate avea nici un fel de influenta negativa asupra lemnului, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Ceea ce ne intareste convingerea potrivit careia, i astfel de curte, indifrent de spatiul de care dispune se poate ridica cu succes la standardele asteptate.

Si totodata poate fi si o buna inspiratie pentru realizarea unui proict similar.

Sursa www.Pinterest.com