Pergole din lemn amenajate corespunzator

Simpla amenajare a unei pergole de mari dimensiuni la interiorul unei curti nu inseamna ca ati rezolvat mare lucru.

Din acest motiv va asiguram de faptul ca, pentru a va putea bucura de existenta unui astfel de amplasament la interiorul curtii trebuie sa respectati intocmai cateva conditii de baza.

In primul rand trebuie stiut faptul ca acele pergole din lemn amenajate corespunzator nu trebuie sa domine prin marime si volum imobilul aflat in prejma.

De asemenea modelul sub amprenta caruia este confectionata acesta pergola trebuie sa fie unul, pe cat de simplu, pe atat de util.

De asremenea conteaza foarte mult chiar si pozitia sau orientarea in spatiu a respectivei pergole.

Iar atunci cand o pergola este si utilata corespunzator la interior, cu sursele de apa potabila, gaze naturale si canalizare, atunci este de preferat ca acest model de pergola sa fie amplasat cat mai aproape de imobil.

In aceste conditii, costurile specifice pentru asigurarea racordurilor la utilitati, acestea sunt si ele mult simplificate.

Motiv pentru care am atasat aici si o imagine reprezentativa, cu un model de pergola de mari dimensiuni amplasat corespunzator pe o placa din ciment a carei grosime este una considerabila. Si care are capacitatea de a realiza o buna protectie impotriva umiditatii din sol, a tot ce se afla la interiorul pergolei.

In alta ordine de idei mai trebuie stiut si faptul ca lemnul din care este confectionat acest model de pergola este foarte bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Si ne referim aici in aceeasi masura la stalpii principali de rezistenta, la grinzi, dar si la cele doua randuri de traverse.

 

Sursa www.Ponterest.com