Un nou model de pergole din lemn cu leagan

Trebuie sa recunoastem faptul ca aceste corpuri de mobilier pentru gradina, asa cum este si respectiva pergola din lemn vin sa ne completeze confortul de la interiorul unei curti, gradini sau in oricare alt spatiu de interes.

Acolo unde fiecare dintre corpurile de mobilier pentru care optati are capacitatea de a se face util, din toate punctele de vedere.

Asa am ajuns, ca de aceasta data sa venim in fata cititorilor nostri cu un nou model de pergole din lemn cu leagan foarte util.

Si care poate fi amplasat la interiorul oricarei curti, chiar si in cazul uneia cu dimensiuni ceva mai reduse.

Si spunem acest lucru, datorita faptului ca respectivul accesoriu este executat dupa unele dimensiuni medii.

Si care nu pot crea niciun fel de probleme in ce priveste amplasarea sa.

In alta ordine de idei trebuie sa retineti faptul ca respectivul corp de mobilier reprezinta doar un punct de reper in ce priveste o buna orientare in realizarea unui proiect asemanator.

Asadar, aici este vorba despre un nou model de pergole din lemn cu leagan realizat din lemn de rasinoase de diferite grosimi.

Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile meteorologice manifestate pe teritoriul tarii noastre.

Chiar si in aceasta situatie, lemnul care intra in alcatuirea acestei pergole cu leagan, desi el este prezentat in stare naturala, acesta va putea fi vopsit si protejat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat lemnul este foarte bine protejat impotriva tuturor intemperiilor de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Din punct de vedere tehnic, pergola este foarte bine echilibrata pe baza a patru picioare principale de rezistenta, unite intre ele cu ajutorul grinzilor, cat si a contavantuirilor. Acele componente din lemn care au rolul principal de a conferi rezistenta, ecilibrul si durabilitatea in timp a acestui amplasament.

La interior pergola este marcata de existenta unui leagan, cu balansare, cu ajutorul lanturilor.

Iar in partea superioara, pergola este definita de existenta traverselor de mare ajutor, mai ales in situatia in care doriti sa montati in aceasta zona a acoperisului si o placa de policarbonat. A carui utilitate o puteti intelege abia dupa ce veti monta policarbonatul acolo unde trebuie.

Cat despre designul acestui model de pergole din lemn cu leagan, el poate fi ales in functie de preferinte si necesitati.

Cu alte cuvinte sunteti in masura sa optati pentru acest model de pergola cu numeroase alte elementel de detaliu din cele preferate de dumneavoastra.

Astfel incat respectivul model de pergola sa poata sa se incadreze in spatiul disponibil rezervat special pentru aceasta pergola.

 

Sursa www.Pinterest.com