Masa din lemn masiv, cu textura la vedere

Lemnul natural cu textura la vedere este tot mai apreciat in ultima perioada. Sentiment manifestat de catre tot mai multe persoane. Dintre cele care locuiesc in general la casa.

Si sustinem acest lucru datorita faptului ca, in general aceste corpuri de mobilier realizate din lemn masiv sunt mult mai voluminoase.

Datorita faptului ca acestea au un volum bine definit.

Ceea ce inseamna ca, pentru a putea fi puse foarte bine in valoare, aceste corpuri de mobilier au nevoie de existenta unor spatii destul de bine puse in valoare.

Altfel spus, lemnul natural cu textura la vedere regasindu-se in componenta diferitelor corpuri de mobilier de utilitate zilnica sau sezoniera.

Si ne referim aici la fotolii si canapele fixe din lemn masiv, mese pentru bucatarie sau masute pentru cafea.

Toate aceste corpuri de mobilier cat si multe alte componente principale, de larga utilitate, cum ar fi dusumeaua, lambriurile, grinzile si multe altele vin sa completeze in mod direct necesarul de la interiorul unei locuinte.

Insa, de aceasta data ne-am hotarat sa va prezentam un model de masa din lemn masiv, cu textura la vedere.

Care poate fi folosit cu mare succes, atat in living, cat si in bucatarie.

Respectiva masa iese in evidenta in mod special prin natura blatului de masa realizat din scandura, din lemn de rasinoase de 4 cm grosime.

La fel ca si picioarele acestui accesoriu de mare valoare pentru casa.

Respectiva masa din lemn masiv, cu textura la vedere este foarte bine protejata prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In asa fel incat masa sa capete un aspect deosebit, cat si o buna protectie la diferitele tipuri de intemperii.

Asta, in situatia in care respectivul corp de mobilier este amplasat chiar si in aer liber.

Dincolo de aceste aspecte este bine de stiut ca o astfel de masa poate capata si orice alta culoare, in functie de preferinte si necesitati.

Pentru a putea pastra in continuare o buna sincronizare a acesteia cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

In consecinta, este de preferat sa achizitionati cu incredere astfel de corpuri de mobilier de larga utilitate.

Iar piata de profil din Romania abunda de astfel de modele de mese din lemn masiv, cu textura la vedere.

 

Sursa www.Pinterest.com