Casute din lemn pentru copii, cu leagan si tobogan

Un loc de distractii cu o complexitate peste medie si care este dedicat copiilor poate fi constituit chiar si prin existenta acestui exemplu.

Si ne referim in mod special la modelul atractiv de casuta din lemn pentru copii, cu leagan si tobogan.

Respectivul proiect este foarte bine gandit de producatori in asa fel incat, acesta sa constituie un important punct de atractie al copiilor.

Asa se face ca, in partea inferioara a proiectului este creat un loc de joaca cu doua bancute discrete.

Si care se continua in partea superioara cu existenta unei casute din lemn, cu balcon, usa si ferestre.

Proiectul este gandit in asa fel incat accesul la interiorul casutei se se faca cu ajutorul unei scari. Pentru a carei excaladare copii trebuie sa depuna un minim de efort.

Iar ca si bonus, odata ajunsi in balcon, copii pot renunta sa intre in casuta si pot reveni rapid la nivelul soolului folosind toboganul. Un alt punct de atractie al acestui proiect complex.

Si pentru ca asta nu e tot, respectivei casute i-a fost atasat si un leagan cu doua locuri, independente unul de celalalt.

Acestea sunt doar cateva aspecte principale care vin sa va contureze ideile esentiale legate de existenta acestei casute din lemn pentru copii, cu leagan si tobogan.

Proiectul per ansamblu este realizat din lemn de rasinoase foarte bine finisat, vopsit si lacuit cu lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Cu aplicare in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In asa fel incat sanatatea copiilor nu poate fi afectata, ca in cazul vopselurilor cu solventi, iar lemnul de rasinoase isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi. Dupa care, acesta mai necesita o alta intretinere.

Cat despre rezistenta casutei, aceasta este asigurata pe de o parte de existenta contravantuirilor in partea inferioara, cat si a sindrilei bituminoase in partea superioara a acoperisului.

Pentru decorare s-au folosit nuantele de alb si rosu, insa dumneavoastra puteti opta pentru oricare alte nuante in functie de preferinte.

Cat despre pretul de achizitie, acesta este unul relativ mic.