Casute pentru copii, din lemn de rasinoase

Zona de gazon verde ramasa libera, in propria curte poate fi amenajata corespunzator ca si loc de joaca pentru copii.

Si cum altfel, daca nu prin amplasarea cu succes a unei casute pentru copii, din lemn de rasinoase. Cu o serie intreaga de dotari, atat de necesare pentru a le putea atrage atentia copiilor. Cat si a le putea dezvolta abilitatile lor senzoriale, dar si creativitatea.

Asa se explica faptul ca respectivele casute pentru copii, din lemn de rasinoase se bucura de o complexitate peste medie.

In asa fel incat, din componenta acesteia face parte, un tobogan, un leagan cu doua locuri independente unul de celalalt, cat si un alt loc de joaca amplasat in partea inferioara a casutei.

Toate acestea avand capacitatea de a crea complexitatea acestui proiect foarte atractiv.

Cat despre casuta se poate spune ca aceasta are o inaltime considerabile, cu un acoperis destul de bine pus in valoare.

Din componenta acesteia nu lipsesc ferestrele si usa de acces. Si nici balconul cu balustrada. Cel la care se poate ajunge doar prin intermediul unei scari.

Si de unde se poate ajunge la partea superioara a toboganului.

In alta ordine de idei, pentru finalizarea acestui proiect s-a folosit lemnul de rasinoase foarte bine finisat pe toate partile si care este vopsit in doua nuante contrastante si de mare efect. Fiind vorba aici despre nuanta de gri inchis si alb.

Insa, este limpede faptul ca, aceasta combinatie a nuantelor ramane la aprecierea dumneavoastra.

Si tot aici ar mai trebui sa amintim si faptul ca protectia lemnului impotriva intemperiilor este asigurata prin aplicarea mai multor straturi a lacului cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Situatie in care ploaia, gerul sau soarele puternic nu pot avea nici un fel de influenta negativa asupra lemnului.