Amenajarea cu stil a unei terase moderne

In speranta ca va vom putea fi de ajutor in ceea ce priveste amenajarea spatiilor exterioare, venim in atentia dumneavoastra cu o varianta interesanta de amenajare a unei terase moderne. Care poate fi oricand o buna sursa de inspiratie in realizarea proiectelor viitoare.

Si de ce sa nu recunoastem, dar nici costurile de achizitie nu sunt atat de costisitoare. Asa ca, nu vedem ce ar putea sta in calea realizarii acestui proiect de mare sensibilitate. Si anume, amenajarea cu stil a unei terase moderne.

In consecinta, pentru a va putea bucura pe deplin de o astfel de terasa, mai intai trebuie sa realizati pavajul, care sa poata oferi un echilibru perfect a tot ce se afla la interiorul acestei terase. Dar cu o oarecare panta de scurgere a apei in cazul unor ploi mai abunmdente.

Urmatorul pas in redecorarea sau amenajarea acestei terase este proiectarea unei pergole care sa ofere o oarecare protectie a terasei pe o suprafata mai mare de 70 la suta din suprafata totala a acesteia.

Asa cum se poate distinge si din imaginea atasata aici, pergola este una realizata dupa un model destul de simplu, din lemn de rasinoase. Si este protejata impotriva intemperiilor, cu tot ce este necesar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor.

In acest caz, respectivul model de pergola este si un bun suport pentru plantele agatatoare. Ceea ce inseamna ca aceasta poate oferi umbra si racoarea de care aveti nevoie. Iar in alte cazuri puteti acoperi pergola cu policarbonat de diverse grosimi si texturi, care va poate oferi un plus de protectie in cazul diverselor intemperii.

In alta ordine de idei, terasa despre care facem vorbire poate fi utilata la interior cu o canapea cu fotolii, cu loc pentru servit masa, cat si cu alte accesorii necesare pentru o buna dezvoltare a diferitelor tipuri de activitati. Dupa cum se poate distinge si din imaginea postata aici.

Dincolo de acest aspect, este oportun sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu, atunci cand treceti la amenajarea propriei gradini.

Iar restul tine de propria imaginatie.

amenajarea cu stil a unei terase moderne .

Sursa www.Pinterest.com