Amenajati-va baia cu oglinzi generoase!

Prezenta oglinzilor generoase la nivelul unei camere joaca un rol deosebit de important in crearea efectului de spatiu. Acolo unde acesta este insuficient.

Prin urmare, oglinzile intra negresit in categoria accesoriilor de mare valoare pentru casa. Asa ca trebuie sa le acordati atentia cuvenita.

Iar daca ne referim la baie este lesne de inteles  ca acest spatiu este cel care are nevoie maxima de prezenta oglinzilor generoase ca si suprafata de reflexie.

Si pentru ca tot ne referim la oglinzi, tehnica Feng Shui interzice cu desavarsire prezenta oglinzilor in dormitorul matrimonial.

Insa problema respectiva este putin discutabila.

In ceea ce priveste baia, aici prezenta oglinzilor este impetuos necesara.

Deci, amenajati-va baia cu oglinzi generoase si veti putea beneficia de tot confortul necesar.

Iar ca detaliu suplimentar trebuie stiut faptul ca oglinzile nu trebuiesc montate neaparat la o inaltime considerabila fata de nivelul gresiei.

De ce? Va veti putea da seama singuri! Abia dupa ce veti respecta acest mic detaliu, de a le comanda la o joasa inaltime. Detaliu care este extrem de important.

Tocmai din acest motiv amintim ori de cate ori avem ocazia sa tineti cont, chiar si de cele mai mici elemente de detaliu, atunci cand treceti la amenajarea unei camere.

Si tot din acest motiv, cel al unei bune orientari am atasat aici un model de baie al carui oglinzi este una destul de generoasa ca si suprafata de reflexie.

Tocmai pentru a intelege mult mai bine avantajul unei astfel de amenajari.

In alta ordine de idei, respectivul model de baie este bine optimizat, cu tot ce trebuie pentru desfasurarea unei bune activitati, in acest spatiu de mare sensibilitate.

Cu alte cuvinte, amenajati-va baia cu oglinzi generoase!

 

Amenajati-va baia cu oglinzi generoase

Sursa www.Pinterest.com