Atmosfera primitoare la interiorul unei pergole

Pergolele, indiferent de marimea lor, acestea reprezinta adevarate constructii din lemn, atat de necesare pentru asigurarea confortului in zonele de exterior. Cum ar fi de exemplu, curtile, gradinile sau oricare alte spatii publice.

Si pot fi foarte bine asociate imobilului aflat in imediata apropiere.

Mizand pe acest principiu am ales sa va prezentam prin intermediul acestor randuri un astfel de accesoriu foarte atractiv.

Mai exact ne referim aici la modul extrem de simplu, prin intermediul caruia proprietarul acestei constructii a reusit sa creeze o atmosfera primitoare la interiorul unei pergole.

Si pentru care respectivul proprietarul a amenajat pergola in partea inferioara cu dusumea si cu un covor al caror nuante sunt pline de lumina si efect.

Prin simplul fapt ca acesta reuseste sa intre intr-o buna asociere cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul pergolei.

Si ne referim aici in mod deosebit la canapeaua cu fotolii, cat si la mesuta pentru cafea.

La randul lor, acestea sunt atent decorate cu diferite saltele si perne decorative. Astfel incat confortul si relaxarea sunt doua aspecte bine definite.

Si pentru ca zona de amplasare a respectivei pergole este una in care lumina soarelui patrunde din abundenta, proprietarul a ales sa imprejmuiasca pergola cu un model de draperie mov.

Cu ajutorul careia gradul de intimitate al pergolei per ansamblu poate fi unul mult imbunatatit. Asa cum se poate banui si din imaginea reprezentativa.

Si de ce sa nu recunoastem, dar in speta noastra proprietarul pentru un decor bine definit prin contrast si o buna sociere cu tot ce se afla in imediata apropiere.

Si cu toate acestea, este limpede faptul ca aici s-a pus accentul pe diferitele nuante de mov si lila. Regasite in mod evident si in corpurile de iluminat aflate in partea superioara a pergolei.

Cu alte cuvinte este oportun sa acordati atentie maxima fiecarui element de detaliu, atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior sau exterior a diferitelor tipuri de spatii.

 

Sursa www.Pinterest.com