Balustrade din lemn rustice pentru terase.

In acest articol va prezentam un model de balustrada din lemn pentru balconul sau terasa dumneavoastra. Scandurile vertical ale balustradei sunt de 14 cm latime x 4 cm grosime.

Finisajul a fost efectuat cu lac cerat de exterior pe baza de apa de la Ica Italia in 2 straturi cu slefuire intre straturi culoarea Palisandru. Stalpii de sustinere sunt de 12 cm x 12 cm la o inaltime de 90 cm.

balustrade din lemn rustice pentru terasa 15 balustrade din lemn rustice pentru terasa 14 balustrade din lemn rustice pentru terasa 12 balustrade din lemn rustice pentru terasa 13 balustrade din lemn rustice pentru terasa 11 balustrade din lemn rustice pentru terasa 10 balustrade din lemn rustice pentru terasa 09 balustrade din lemn rustice pentru terasa 08 balustrade din lemn rustice pentru terasa 07 balustrade din lemn rustice pentru terasa 06 balustrade din lemn rustice pentru terasa 05 balustrade din lemn rustice pentru terasa 04 balustrade din lemn rustice pentru terasa 03 balustrade din lemn rustice pentru terasa 02 balustrade din lemn rustice pentru terasa 01