Gratare de curte cu cuptor.

Mai jos va prezentam un gratar de gradina construit cu caramida lucioasa dupa cum observati in fotografiile postate in acest articol.

El are o lungime de 400 de centimetri si o latime de 80 de cm. La partea de jos exista niste module pentru depozitarea lemnelor si a diferitelor ustensile necesare prepararii mancarurilor. Ele sunt inchise cu usite din lemn.

In partea drepata observam un cuptor de pizza sau pentru paine, la mijloc se afla situate graturul cu o chiuveta in partea lui stanga.

In partea stanga a intregului gratar se afla pozitionat un aragaz pe gaz.

In concluzie acest gratar este Solutia perfecta pentru foisorul sau curtea dumneavoastra. Acest model de gratar poate fi adaptat spatiului pe care dumneavoastra il detineti.

Mai jos va prezentam o gama larga de poze cu acest gratar de gradina.

Pentru nelamuriri legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati prin telefon e-mail sau fax.

gratare de curte cu cuptor 01 gratare de curte cu cuptor 02 gratare de curte cu cuptor 03 gratare de curte cu cuptor 04 gratare de curte cu cuptor 05 gratare de curte cu cuptor 06 gratare de curte cu cuptor 07 gratare de curte cu cuptor 08 gratare de curte cu cuptor 09 gratare de curte cu cuptor 10 gratare de curte cu cuptor 11 gratare de curte cu cuptor 12 gratare de curte cu cuptor 13 gratare de curte cu cuptor 14 gratare de curte cu cuptor 15 gratare de curte cu cuptor 16 gratare de curte cu cuptor 17 gratare de curte cu cuptor 18 gratare de curte cu cuptor 19 gratare de curte cu cuptor 20 gratare de curte cu cuptor 21 gratare de curte cu cuptor 22 gratare de curte cu cuptor 23 gratare de curte cu cuptor 24 gratare de curte cu cuptor 25 gratare de curte cu cuptor 26 gratare de curte cu cuptor 27 gratare de curte cu cuptor 28 gratare de curte cu cuptor 29