Acest model de sistem Angel reprezinta o biblioteca de dimensiuni obisnuite formata in mod normal printr-o buna combinatie a patru corpuri de mobilier care se pot combina intre ele dupa bunul plac. Si asta datorita faptului ca respectivul Sistem Angel este format din patru corpuri de mobilier modulare.

biblioteca living angel cb2
Asa ca mobila poate avea acelasi efect interesant indiferent pe care parte a camerei este amplasata.
Din punct de vedre al volumelor sale este bine de stiut ca respectivul sistem Angel are o lungime de 300 cm, cu o inaltime de 200 cm si doua variante de adancime, de 46 cm si respectiv 56 cm.

biblioteca living angel cb3
Designul sub amprenta caruia este realizat acest sistem de mobilier este unul modern cu accente clasice.
Si este format din pal melaminat de calitate, pe baza unui corp de mobilier de tip soldat care reprezinta o interesanta vitrina cu doua sertare in partea de jos. Cu un corp de mobilier de joasa inaltime folosit ca si suport pentru TV, dar si cu un alt corp de mobilier suspendat.
Si asta nu e tot. Pentru ca in partea opusa mobila este definita de un alt corp de mobilier care este reprezentat de catre un sifonier cu doua usi batante, dar si de un sertar de mare efect.

biblioteca living angel cb4
Dupa cum spuneam mobila, in forma prezentata poate fi amenajata la fel de bine pe ambele laturi ale camerei.
Mobila este realizata din pal melaminat de culoare maron inchis si poate fi pusa in valoare in raport cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul respectivei camere.
In conditiile date aceasta biblioteca respectiva si anume sistemul Angel poate fi o solutie ideala de amenajare a acestei locatii. Acolo unde asocierea cu celelalte corpuri de mobilier poate fi o simpla joaca.