Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici. Modelul de biblioteca Gabriela este conceput special pentru a putea mobila o incapere de dimensiuni destul de generoase. Fie ca este vorba despre living sau sufragerie.
Biblioteca Gabriela este realizata din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori contrastante si de mare efect pentru orice incapere. Acolo unde spatiul interior este unul destul de generos.
Aceasta fiind o conditie esentiala, deoarece biblioteca Gabriela are lungimea de 370 cm. Inaltimea este de 201 cm si adancimea de 51 cm.
Toate aceste detalii contribuie in mod evident la formarea primei impresii in ceea ce priveste incadrarea acestei mobile in propria casa.
In alta ordine de idei aceasta biblioteca Gabriela este realizata prin combinarea mai multor corpuri de mobilier cu diferite spatii utile pentru depozitarea diferitelor produse de diferite volume si dimensiuni.
Biblioteca Gabriela are in componenta sa un sifonier cu doua usi batante. Un interesant corp de mobilier de joasa inaltime folosit ca si suport principal pentru TV, dar si pentru un alt corp de mobilier de mari dimensiuni. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
Iar in partea dreapta mobila pentru living Gabriela este compusa pe baza unei vitrine generoase ca si spatiu interior ca si un alt dulap adiacent. Realizat dupa unele dimensiuni destul de generoase. Asa se face ca respectiva biblioteca se poate face extrem de utila. Numai in situatia in care spatiul din livnig este unul cel putin generos.
Valoarea simbolica a respectivului corp de mobilier poate creste semnificativ, in functie de cat de bine aceata este asociata cu celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere. In raport cu parchetul, zugraveala sau multe alte elemente de decor.