O alta mobila de mari dimensiuni si care se poate transforma intr-o adevarata oportunitate de amenajare a unei locuinte este chiar si aceasta biblioteca Marian. Un interesant corp de mobilier de inalta definitie realizat din pal melaminat in doua nuante absolut atractive.
Biblioteca Marian are o lungime de 320 cm, cu inaltimea de 202 cm si adancimea de 52 cm.
Ceea ce inseamna ca pentru a va putea bucura cu adevarat de existenta unui astfel de corp de mobilier este necesar ca la interiorul respectivei camere spatiul disponibil sa fie unul bine definit.
Asta, pentru a nu impiedica traficul de la interiorul respectivului living.
Nuantele acestei mobile sunt standard si au capacitatea de a intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul respectivului living.
In partea stanga mobila Marian este alcatuita pe baza unui dulap de mari dimensiuni, care la interior este definit si de existenta unei vitrine destul de generoase ca si spatiu.
Locul pentru TV este si el pus in valoare de existenta unui corp de mobilier de joasa inaltime compartimentat inteligent cu tot ce trebuie.
Iar in partea superioara, deasupra locului pentru TV se afla un alt corp de mobilier cu doua dulapuri si alte nise extrem de utile.
Si asta nu e tot. Pentru ca in extremitatea dreapta isi fac simtita prezenta alte doua corpuri de mobilier de mari dimensiuni. Este vorba aici despre un sifonier cu o usa batanta cu numeroase spatii de depozitare la interior.
Dar si un alt dulap extrem de generos si care este format pe baza mai multor spatii de depozitare la interior.
Si care la exterior este definit si de existenta unei nise si a doua sertare absolut superbe.
Toate acestea sunt bine imbinate intre ele astfel incat rezultatul final sa fie unul de mare caracter. Pentru orice living sau sufragerie.