Biblioteca Nicolas, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici reprezinta tot ce va puteti dori in livingul dumneavoastra, daca si numai daca spatiul disponibil de la inteiorul livingului este unul cel putin generos ca si volum.
Si asta, datorita faptului ca biblioteca Nicolas are dimensiuni destul de mari. Si anume beneficiaza de o lungime de 340 cm, cu 200 de cm inaltime si cu 53 de cm adancime.
Biblioteca Nicolas este realizata din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori contrastante ca si nuanta, dar care se pot completa foarte bine una pe cealalta, atunci cand vine vorba despre realizarea unui corp de mobilier de mare efect pentru casa.
In alta ordine de idei, in cazul acestei biblioteci palul melaminat se combina foarte bine cu cele mai bune si mai noi sisteme de prindere si culisare exsistente pe piata de mobilier din Europa.
Modelul respectiv de biblioteca este usor distantat de la nivelul parchetului si este foarte bine compartimentat atat la interior cat si la exterior . In ceea ce priveste compartimentarea la interior, biblioteca Nicolas este utilata cu tot ce este necesar pentru depozitarea si aranjarea diferitelor produse si articole textile sau vestimentare de uz cotidian.
In acest sens, va asiguram ca biblioteca Nicolas are numeroasespatii de depozitare destul de generoase. De unde nu lipseste nici spatiul ideal pentru TV, dar nici sifonierul bine compartimentat la interior cu tot ce este necesar pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare de diferite marimi.
In forma prezentata si cu ajutorul nuantelor sale, aceasta biblioteca Nicolas poate intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul livingului. Si poate fi le fel de usor de amplasat, atat pe partea dreapta a camerei, cat si pe partea stanga.
In cazul acestui produs, nici pretul de achizitie nu este unul piperat. Asa ca nu mai pierdeti timpul inutil prin magazinele de profil si alegeti aceasta biblioteca, ideala atat pentru mobilarea livingului, cat si pentru sufragerie.