O alta mobila ideala pentru living sau sufragerie poate fi chiar aceasta biblioteca Bogdan. Asta, numai daca spatiul disponibil este unul destul de generos si plin de lumina.
Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.
Practic aici este vorba despre un corp de mobilier de mari dimensiuni si care este realizat dupa o anumita geometrie si simetrie. Cel putin la partea din mijloc a bibliotecii, acolo unde in partea inferioara se afla un corp de mobilier de joasa inaltime, cu doua nise extrem de generoase, dar si cu alte doua sertare in partile laterale.
Locul pentru TV este foarte bine evidentiat si este unul foarte generos ca si spatiu.
In partea superioara biblioteca este definita de diferite alte spatii, iar in partile laterale se regasesc alte corpuri de mobilier simetrice si care sunt evidentiate de culoarea ceva mai inchisa a palului melaminat din care este confectionat acest corp de mobilier. Si care este tocmai aceasta biblioteca Bagdan.
Iar in partile extreme biblioteca este definita de existenta unui sifomier generos in extremitatea stanga si un alt corp de mobilier care este constituit dintr-o vitrina de mare definitie, cu doua sertare extrem de voluminoase in partea de jos a extremitatii dreapte.
Si asta nu e tot. Pentru ca atunci cand trebuie sa achizitionati un astfel de corp de mobilier trebuie sa cunoasteti cu exactitate toate dimensiunile reale ale acestei mobile.
Asadar, lungimea acestei biblioteci este de 310 cm, cu o inaltime de 203 cm si cu o adancime de 52 cm.