Realizata cu tot ce este necesar pentru amenajarea unei incaperi, aceasta biblioteca Daniel poate fi mobila ideala pentru amenajarea livingului. Acolo unde spatiul disponibil trebuie sa fie unul cel putin generos. Si asta datorita faptului ca respectiva mobila este delimitata de cei 300 cm lungime, 202 cm inaltime si 52 cm adancime.
Biblioteca Daniel este confectionata pe baza palului melaminat obtinut prin combinatia a doua culori calde si luminoase care au capacitatea de a crea o atmosfera de liniste si prietenie. Cat si de a fi in orice conditii la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Fie ca este vorba despre compartimentarea exterioara, cat si cea interioara.
Mabila daniel va poate oferi un confort de inalta tinuta prin intermediul sifonierului regasit in partea stanga a acesteia. Si care este compartimentat la interior cu polite necesare pentru aranjarea diferitelor articole vestimentare sau de alta natura.
In centrulo bibliotecii este amenajat locul dedicat pentru TV. Care in partea de jos este conceput prin realizarea diferitelor spatii de depozitare. Iar in partea superioara acesta este bine pus in valoare de alte spatii de depozitare, atat la interior, cat si la exterior.
Mobila se contureaza destul de bine prin amplasarea in extremitatea dreapta a a unei vitrine destul de interesante ca si volum, dar si a unui alt dulap la fel de generos la interior, cu diferite spatii de depozitare.
Si cu toate acestea biblioteca Daniel este insotita si de un pret acceptabil.