Tania nu este doar un nume de fata, ci si o superba biblioteca utila pentru amenajarea unui living de mare efect.
Biblioteca Tania este cu atat mai interesanta cu cat aceasta este confectionata din pal melaminat de calitate superioara obtinut in doua culori contrastante, alb si negru. Sau prin combinatia nuantelor grafit si sonoma San Marino.
Aceste combinatii de culori sunt extrem de atractive, avand in vedere faptul ca, in cazul corpurilor de mobilier, combinatia de alb si negru reprezinta o adevarata provocare.
Asa se face ca designerii de astfel de accesorii pentru casa, nu au stat degeaba si au conceput o biblioteca asa cum si-o doresc marea majoritate a consumatorilor diversi.
Biblioteca Tania are o lungime de 320 cm. Inaltimea este de 194 cm iar adancimea este de 42 cm.
Din punct de vedere tehnic respectivul corp de mobilier este conceput pe baza unui dulap inalt cu o vitrina conceputa pe baza politelor din sticla. Si care este iluminata pe timp de noapte.
In partea centrala a bibliotecii se regaseste corpul de mobilier de joasa inaltime bine compartimentat la interior si care este folosit ca si suport pentru TV.
In partea dreapta biblioteca Tania este dotata cu un sifonier cu usa batanta.
Iar in partea superioara mobila este prevazuta cu o polita ideala pentru carti sau pentru alte obiecte decorative de mici dimensiuni.
Mobila respectiva este una moderna si pentru a putea fi pusa bine in valoare, aceasta trebuie neaparat asociata cu alte corpuri de mobilier realizate in acelasi stil modern si atractiv.
Iar cand ne gandim si la pretul acestei biblioteci atunci chiar nu aveti niciun motiv de retinere in achizitionarea acestui corp de mobilier pentru casa. Fie ca este vorba aici despre living sau sufragerie.