Canapea Campina Flori Extensibila

Realizata sub aspectul unui design clasic, respectiva canapea Campina, Flori Maro reuseste foarte bine sa raspunda tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare, mai ales in situatia in care este nevoie urgenta de un loc suplimentar de odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Si asta, datorita faptului ca respectiva canapea este extensibila si este tapitata in intregime cu un material de stofa rezistent la trafic intens. Si care are un imprimeu la fel de clasic.
Nuantele respective sunt bine combinate intre ele astfel incat acestea sa se poata sincroniza foarte bine cu tot ce se afla la interiorul respectivei locatii. Fie ca este vorba aici despre living o sufragerie.
Tehnic vorbind, o canapea Campina, Flori Maro este confectionata pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan. Iar la exterior acesta este complet tapitat cu un material de stopa rezistent la trafic intens si al carui imprimeu este unul clasic din toate punctele de vedere.

Si are capacitatea de a rezista la trafic intens. Iar in ceea ce priveste respectivul imprimeu, acesta se regaseste doar pe partea de sezut. Iar nuanta de maro inchis se afla doar pe cadrul principal si spatarele laterale.

Altfel spus, canapeaua poate fi apreciata prin simplul fapt ca la interior aceasta este bine compartimentata cu un loc interesant si foarte util pentru depozitarea diferitelor articole textile si  vestimentare.

Canapeaua este usor distantata de la nivelul solului, incat aerul este lasat sa circule si astfel sa poata impiedica formarea mucegaiului.
In ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta nu poate sa va afecteze in niciun fel, deoarece pretul de achizitie nu este unul piperat.

In consecinta, acordati atentia cuvenita fiecarui element de detaliu si achizitionati tot ce doriti pentru locuinta dumneavoastra.

Comanda acum Canapea extensibila Campina Flori 

res_8e72c44ea646ce77db3ac129f9d91100_full res_615798c3470c1ac18870c5e86a092dac_full