Un mediu rustic si atractiv pentru servit masa in aer liber

Un mediu rustic si atractiv pentru servit masa in aer liber poate fi alegerea ideala, pentru oricare persoana indiferent de buget sau de categoria din care aceasta provine.

Intrucat in zilele noastre s-au pus in aplicare o serie intreaga de idei potrivit carora rusticul si modernul se completeaza perfect intr-un interesant produs finit. Al carui utilitate poate fi una care sa se ridice la nivelul propriilor asteptari.

Idee potrivit careia s-a ajuns si la amenajarea acestei terase realizate adiacent unui imobil.

Asa cum se poate distinge si din imaginea noastra, marea majoritate a elementelor de detaliu in ce priveste aceasta terasa sunt lasate la vedere si pot fi observate foarte usor.

Si ne referim aici la pavajut terasei, care este realizat inteligent din ciment amprentat. La masa cu cele opt scaune a carui blat principal este realizat din lemn destul de gros si a carui textura este lasata la vedere. Dupa cum se poate distinge si din fotografia postata aici.

De asemenea, mediul rustic al acestei terase emana destul de bine chiar si din modul in care sunt amplasate plantele decorative.

Iar daca preferati un confort la standarde mult mai mari la interiorul acestei terase este de preferat sa acoperiti terasa cu sticla. Asa cum se poate observa, in cazul unei atentii mult sporite.

In consecinta, este necesar sa va doriti un anume lucru, pentru ca restul actiunilor premergatoare sa vina de la sine.

Mult succes, actiune si inspiratie cat cuprinde!

 

Un mediu rustic si atractiv pentru servit masa in aer liber

Sursa www.Pinterest.com