Coltar interschimbabil Tudor wenghe alb

Acest model de coltar interschimbabil Tudor se integreaza perfect in categoria de astfel de corpuri de mobilier moderne pentru care pretul de achizitie este unul fara concurenta.
Respectivul model de coltar este conceput dupa anumite dimensiuni standard, astfel incat acesta sa se poata incadra foarte bine atat intr-un living spatios sau chiar intr-o sufragerie de dimensiuni ceva mai reduse.

Si pentru ca acest corp de mobilier este interschimbabil, asta inseamna ca respectivul model de coltar se poate monta la fel de usor, atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga a camerei.
Acolo unde se poate face foarte util in cele mai variate situatii.

Si mai ales atunci cand aveti nevoie urgenta de un loc suplimentar de odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Pe langa acest aspect, coltarul detine la interior un loc interesant pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare. Ceea ce inseamna ca acest accesoriu este extrem de atractiv.

Si asta nu e tot. Deoarece, coltarul interschimbabil Tudor este confectionat pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat cu alte materiale, pentru obtinerea unui confort optim, cu poliuretan de diverse densitati, cat si cu plasa din arcuri.

Iar la exterior respectivul corp de mobilier este bine tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens, dar care sa aiba si capacitatea de a se sincroniza foarte bine si cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul camerei.

Un alt aspect interesant este dat chiar si de forma si designul spatarelor laterale.

Acestea din urma au o forma geometrica bine definita si sunt complet tapitate cu un material din pile naturala. Si care are capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu textura materialului de stofa regasit pe partea de sezut, cat si pe pernele decorative ale coltarului extensibil Tudor.

Functionalitatea silentioasa a coltarului, designul modern, cat si nenumaratele posibilitati de orientare si reorientare la nivelul unei incaperi fac din acest model de coltar interschimbabil Tudor, un corp de mobilier de mare caracter pentru orice incapere. Acolo unde confortul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale.

Comanda acum coltar interschimbabil Tudor wenghe alb 

res_c303a24aabd3f73c4268ba9c1d0d0e4f_full res_c99824c7095235cc1739b2f0c4711cba_full res_3d57d9e49699d5b363f2f0f6b34caf0f_full