Canapea Dana dungi Bej

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui model fiabil de canapea necesar pentru amenajarea la interior a unei sufragerii sau a unui living, atunci este de preferat sa acordati atentia necesara acestui corp de mobilier de inalta definitie.

Practic aici este vorba despre o canapea Dana, dungi bej al carui efect interesant este dat tocmai de
faptul ca acest corp de mobilier beneficiaza de extindere in lungul canapelei, spre deosebire de multa alte corpuri de mobilier similare. Ceea ce o face sa fie mult mai apreciata in randul acestor corpuri de mobilier de mare efect pentru casa.

Dincolo de acest aspect, o astfel de canapea este executata pe un cadru din lemn de esenta tare, bine imbinat la interior cu mai multe straturi de popliuretan, la care se mai adauga si o plasa cu arcuri pentru partea de sezut a canapelei. Iar la exterior acest accesoriu este bine tapitat cu un material de stofa rezistenta la uzura si care este disponibil in doua nuante.

Este vorba aici despre maron deschis, nuanta folosita pe spatarele canapelei si o alta nuanta de bej regasita pe partea de sezut a canapelei. Atat din punct de vedere al utilitatii, cat si din punct de vedere al cromaticii, aceast model de canapea Dana, dungi bej este tot ce va puiteti dori la interiorul unei locuinte, oricat de ingusta ar fi aceasta.

Dincolo de acest aspect, este bine de stiut ca respectiva canapea se poate sincroniza foarte bine cu oricare alt corp de mobilier aflat in imediata apropiere. Si totodata, va poate scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre eleganta, confort si relaxare.
Iar atunci cand facem referire si la pretul de achizitie, acesta este unul fara concurenta. Pentru care merita sa faceti un minim de efort.

Comanda acum canapea extensibila Dana dungi Bej

Canapea dana dungi bej 3

Canapea dana dungi bej 2