Canapea Ilinca Maron Coniac

Desi, aici nu este vorba despre un model de canapea extensibila, aceasta canapea Ilinca in nuantele de maro coniac si maro roscat are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort si eleganta.

Si asta nu intamplator, ci datorita faptului ca respectivul model de canapea fixa este realizat intr-o forma atipica. Prin imbinarea la interior a mai mai multor tipuri de poliuretan de inalta densitate. Si care la exterior acestea sunt tapitate cu un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens.
Iar atunci cand nuanta canapelei este una deschisa la culoare si plina de lumina, este clar ca ati facut alegerea potrivita pentru casa.

Modelul respectiv de canapea Ilinca, in nuantele de maro coniac si maro roscat prezinta cateva avantaje majore pe langa care nu putem trece neobservati.
Este bine distantata de la nivelul parchetului cu ajutorul a patru picioare din lemn, astfel incat aerul este lasat sa circule si mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Canapeaua este complet tapitata si are o forma atractiva cu ajutorul careia confortul dumneavoastra poate fi mult imbunatatit.

Si asta, datorita zonelor moi care va inconjoara pe toate partile.
Ceea ce inseamna ca, desi este vorba de o canapea fixa, acest accesoriu este unul de mare avantaj pentru oricare din persoanele care ajung in preajma canapelei.

Comanda acum canapea fixa pentru living Ilinca maron coniac 

Canapea Ilinca Maron Coniac 3

Canapea Ilinca Maron Coniac 2