Canapea extensibila Dora Caramiziu

Aspectul sau exterior, cat si gradul de utilitate ridicat, fac din acest model de canapea extensibila Dora, unul extrem de atractiv si care poate fi o adevarata solutie de mobilare a oricarui apartament obisnuit sau a unei case cu tendinte.

Aceasta canapea extensibila fiind tot ce va puteti dori pentru amenajarea oricarei locatii.
Din punct de vedere tehnic, respectivul model de Canapea extensibila Dora, Cartamiziu, este confectionat pe un cadru din lemn masiv imbinat la interior cu poliuretan de diferite densitati. Si poate fi comandata pentru doua sau trei persoane.

Iar la exterior respectiva canapea este tapitata cu doua tipuri de materiale.
Este vorba aici despre pielea ecologica regasita pe spatarele laterale cat si stofa de calitate de pe partea de sezut a canapelei.

Si tot in cadrul acestui model de canapea se regasesc la loc de cinste si alte trei perne decorative, in cazul canapelei cu trei locuri. Aceasta din urma, cat si modelul cu doua locuri mai beneficiaza si de   un spatiu de depozitare la interior a mai multor articole textile sau vestimentare de diferite dimensiuni. Si care sunt necesare pentru uzul cotidian.

Cu acestea fiind spuse, un model de canapea extensibila Dora, Caramiziu este tot ce va puteti dori pentru obtinerea unui confort optim, cat si a unui grad ridicat de relaxare. Si nu oricum, ci la un pret fara concurenta.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si actionati din timp pentru obtinerea acestui accesoriu de mare efect, care este o canapea extensibila Dora, caramiziu, cu doua sau trei locuri.

Comanda acum canapea extensibila Dora Caramiziu 

Canapea extensibila Dora Caramiziu 2

Canapea extensibila Dora Caramiziu 3