Rustic si modern in propria baie

Prin intermediul acestei imagini postate aici dorim sa venim in sprijinul tuturor acelor persoane care manifesta deschidere la tot ce este nou. Asa am ales sa va prezentam pentru acest articol, una din variantele de imbinare interesanta in cazul stilurilor rustic si modern in propria baie.

Practic, aici este vorba despre o baie amenajata in nuante sobre. Cu peretii decorati cu doua modele diferite de faianta si marmura. Cu oglinzi, cat si cu gresie obtinuta intr-o nuanta care sa se poata sincroniza foarte bine cu toate celelalte elemente de legatura din respectivul model de baie.

Pozitia corpurilor de iluminat, nuantele folosite cat si decorul per ansamblu face din acest model de baie unul atractiv si plin de caldura. Care se adreseaza in mod deosebit persoanelor trecute usor de varsta a doua.

Si daca tot am trecut in revista elementele moderne ale acestei bai ar fi de preferat sa ne oprim si asupra celorlalte componente rustice.

Si ne referim aici in special la blatul din lemn, cu rolul de suport principal de sustinere a celor doua chiuvete, care in cazul nostru sunt inlocuite cu doua vase metalice adaptate strategic pentru a putea inlocui chiuvetele.

Cat si la conductele de aductiune a apei. Acestea fiind lasate la vedere.

Si pentru ca tot amintin de elementele rustice ale unui design modern trebuie sa mentionam aici si faptul ca bateriile de apa calda sau rece sunt inlocuite cu rubineti clasici. A caror utilitate este una la fel de buna.

Insa, ca si aspect exterior acestea ne trimit, fara discutie in plaja corpurilor de mobilier sau a elementelor rustice. Si care, parca lasa locul de interpretare a unei bai inca neterminate. Dar care sunt perfect functionale.

In forma prezentata, acest design rustic si modern in propria baie poate constitui o idee interesanta de amenajare a unei bai in orice casa. Fie ca este vorba despre o baie in mediul rural sau una in mediul urban.

 

rustic si modern in propria baie

Sursa www.Pinterest.com