Canapea de living KOL PETIA

Petia reprezinta acel corp de mobilier clasic care are capacitatea de a se plia pe o varietate larga de locuinte, in special pe cele ale caror dimensiuni interioare nu sunt atat de generoase ca si spatiu util. Si asta datorita faptului ca aceasta canapea de living Petia se incadreaza perfect in categoria canapelelor obisnuite, ca si volum si forma exterioara.

Modelul respectiv de canapea este realizat pe un cadru principal din lemn si este imbinat cu diferite alte materiale moi si elegante care nu fac altceva decat sa contribuie in mod deosebit la crearea unui aspect mult superior al acestei canapele.

Mai ales in situatia in care materialul de stofa folosit la tapitarea canapelei este unul extrem de rezistent, ales in doua nuante extrem de interesante si care se completeaza perfect una pe cealalta.

Canapeaua este bine distatata de la nivelul solului, astfel incat aerul este lasat sa circule iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Aceasta are la interior un interesant loc de depozitare a diferitelor produse sau articole vestimentare, in functie de preferinte.

Iar prin tapitajul realizat in proportie de 100 la suta, acest model de canapea este unul extrem de primitor.

Efectul respectiv este obtinut chiar si prin existenta celor trei perne decorative a caror nuanta si textura este aleasa la fel ca si cea folosita pentru realizarea suprafetei de sezut.

Si care are capacitatea de a intra intr-un bun contrast cu textura si culoarea materialului folosit la tapitarea cadrului principal al patului, cu spatarul principal cat si cu spatarele laterale.

Asa a luat nastere acest model de canapea de living Petia. Un produs ieftin si de calitate superioara.

Canapea de living KOL PETIA (2)

Canapea de living KOL PETIA (1)