Canapea de living din lemn KOL DALIA

Dalia reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei locuinte. Cu un corp de mobilier extrem de valoros pentru amenajarea oricarei casa. Si care este tocmai acest model de canapea de living din lemn Dalia.

In forma prezentata aceasta canapea poate fi o solutie optima chiar si in cazul amenajarii unui apartament de dimensuni obisnuite.

Si asta datorita volumelor de care acest model de canapea dispune. Cat si datorita confortului oferit in cele mai diverse dintre situatii.

Asa ca acest model de canapea de living Dalia este la fel de interesant atat in forma sa initiala, cat si dupa extindere.

Atunci cand canapeaua ofera la interior si un interesant loc de depozitare a diferitelor articole textile sau de alta natura.

Modelul respectiv de canapea de living Dalia este conceput pe un cadru principal realizat din lemn masiv. Bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate, dar si cu burete, astfel incat acest produs sa fie unul cat mai moale si mai relaxant pentru cele mai diferite situatii.

Iar la exterior aceasta canapea este tapitata cu un material de stofa foarte rezistent la uzura si care poate fi comandat in diferite nuante si culori in functie de preferinte. Cat si in diferite texturi, dar numai din cele propuse de producator.

Cu alte cuvinte, daca sunteti adeptul unei astfel de canapea de living Dalia si nici nu dispuneti de un buget mult prea mare, atunci noi va asiguram ca aceasta canapea eleganta poate fi a dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si sub diferite culori, astfe incat viata va poate fi mult imbunatatita.

 

Canapea de living din lemn KOL DALIA (2)

Canapea de living din lemn KOL DALIA (1)