Canapea cu taburet KOL DALIA

Aveti nevoie de un corp de mobilier util si necesar pentru amenajarea locuintei si care nici sa nu va afecteze bugetul?

Atunci puteti opta cu incredere pentru achizitionarea unui model de canapea cu taburet Dalia.

Noi va propunem acest model de canapea cu taburet, deoarece noul corp de mobilier are capacitatea de a raspunde in mod normal tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Aceasta canapea cu taburet este realizata pe baza cadrului din lemn de esenta tare si care este imbinat cu cele mai interesante sisteme de prindere existente pe piata de mobilier din Europa.

La interior canapeaua este dotata cu cele mai interesante materiale existente in prezent si care contribuie in mod evident la crearea unui confort extrem de util in cele mai diverse situatii.

Respectivul model de canapea cu taburet beneficiaza de un confort mult sporit datorita materialelor folosite la interiorul acestei canapele, a saltelei pe arcuri care are un rol extrem de bine definit, cat si a materialului din stofa rezistent la trafic intens si la uzura.

Un alt rol important il joaca si acel taburet destul de mare ca si suprafata a sezutului. Si a carui pozitie poate fi schimbata in functie de preferinte, atat pe partea stanga a canapelei, cat si pe partea dreapta. Astfel incat spatiul disponibil din livingul sau sufrageria dumneavoastra sa poata fi bine optimizat la interior.

In alta ordine de idei, nu ar trebui sa trecem prea repede cu vederea nici textura materialului folosit la tapitarea acestei canapele. Aceasta este una bine definita, extrem de rezistenta si care poate fi comandata intr-o varietate larga de culori din cele preferate de dumneavoastra, dar care sunt disponibile la producator.

 

Canapea cu taburet KOL DALIA (1) Canapea cu taburet KOL DALIA (2)