Set Canapele KOL Tokyo 

Cele trei piese de mobilier prezentate aici reprezinta un set de canapele Tokyo fixe dar care nu sunt lipsite de confort si eleganta. Mai ales in situatia in care acest set de mobilier este realizat sub amprenta unui design, contemporan, ba chiar avangardist. Si care are capacitatea de a schimba radical confortul livingului sau cel al sufrageriei dumneavoastra. In bine, evident.

Fiecare dintre cele trei piese de mobilier care intra in componenta acestui interesant set de canapele Tokyo este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, sub forma de scoica si care este complet tapitat cu un material de stofa de mare efect. Atat prin textura, cat si prin gradul ridicat de rezistenta al acestuia.

Iar pentru un confort cat mai ridicat modelul respectiv de corp de mobilier este bine evidentiat printr-o saltea extrem de eleganta si confortabila.

Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul set de canapele Tokyo, de tip 3,2,1  poate fi comandat in diferite nuante si culori in functie de preferinte.

Si optional, la costuri suplimentare poate fi achizitionat si un sistem de extindere, astfel incat canapeaua poate fi la fel de confortabila si peste noapte, pentru mai multe persoane consecutiv.

Acest model de set de canapele Tokyo este bine distantat de la nivelul solului cu ajutorul picioarelor metalice. Prin intermediul carora este impiedicata formarea mucegaiului.

In alta ordine de idei, prin achizitionarea acestui produs de calitate superioara, intreaga dumneavoastra locuinta va putea capata un aspect nobil, modern si elegant.

Si pentru ca cele trei produse care intra in componenta acestui set de mobilier sunt diferite unul de celalalt, ca si marime este bine de stiut faptul ca acestea pot fi comandate atat separat, cat si in oricare alta combinatie intre ele.

Set Canapele KOL Tokyo (2) Set Canapele KOL Tokyo (1)