Set 2 Canapele KOL AZALIA

Venim in atentia dumneavoastra cu alte doua corpuri de mobilier bine combinate pentru a putea crea acest set de 2 canapele Azalia. O alegere extrem de interesanta si necesara pentru amenajarea unei locuinte. Fie ca este vorba aici despre un living sau un apartament de dimensiuni obisnuiute.

Cele doua produse de mare efect despre care aminteam in primele randuri sunt doua canapele identice ca si rezistenta, nuanta si confort. Singurul element care face diferenta este marimea.

In schimb, acestea au capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre eleganta si confort. Doua aspecte definitorii ale acestui set de 2 canapele Azalia.

Din punct de vedere tehnic, aceste doua canapele sunt realizate pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de anumite densitati, care contribuie mult la sporirea confortului in cazul acestui set de canapele Azalia.

Ambele produse sunt complet tapitate cu un material de stofa de calitate superioara, de culoare deschisa, moale la atingere si foarte rezistent, atunci cand vine vorba despre trafic intens.

Iar despre gradul de comoditate nici nu mai poate fi vorba, deoarece, atat spatarele laterale cat si spatarul principal, dar si partea de sezut, toate sunt extrem de moi si confortabile.

Iar ca detaliu suplimentar este bine de stiut faptul ca una dintre cele doua canapele beneficiaza si de posibilitatea de extindere si astfel se face extrem de utila si confortabila chiar si pe timp de noapte, pentru doua persoane consecutiv.

Asadar, pentru a putea profita de eleganta, confortul si fiabilitatea acestui set de 2 canapele Azalia, spatiul de care dispuneti la interiorul casei dumneavoastra trebuie sa fie unul cel putin generos.

Iar ca detaliu suplimentar, este bine de stiut faptul ca aceste doua canapele pot fi comandate chiar si in alte nuante, in functie de preferinte, dar si in functie de cat de bine reusesc acestea sa se sincronizeze cu restul corpurilor de mobilier din imediata sa apropiere.

Set 2 Canapele KOL AZALIA (2)

Set 2 Canapele KOL AZALIA (1)