Canapea de sufragerie KOL COMFORT

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, in urmatoarele randuri incercam sa va prezentam un alt accesoriu interesant si extrem de util pentru amenajarea unei locuinte.

Este vorba despre un model de canapea de sufragerie Comfort care are capacitatea de a se transforma rapid intr-un ideal pat matrimonial, cu ajutorul unui sistem de extindere de ultima generatie, cu dublu rol.

Acela de a conferi un loc generos pentru odihna a doua persoane consecutiv, cat si de a face accesul cat mai usor, la locul de depozitare de la interiorul acestei canapele. Un loc extrem de util pentru amlasarea diferitelor articole textile sau de alta natura.

Modelul respectiv de canapea de sufragerie Comfort este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate si care contribuie in mod pozitiv la definirea acestui produs de larg consum.

In forma sa initiala aceasta canapea de sufragerie Comfort este realizata cu perne decorative, detasabile si este tapitata cu un material rezistent la trafic intens.

Material de stofa care poate fi comandat in functie de preferinte, in mai multe texturi sau nuante.

Altfel spus, aceasta canapea poate fi un accesoriu de mare valoare pentru intrega casa, mai ales in situatia in care aceasta beneficiaza si de un costuri reduse.

In consecinta analizati cu maxima atentie produsele oferite de firma noastra si alegeti cu incredere accesoriul care se potriveste perfect pentru amenajarea propriei casa, la un pret relativ mic.

Si asta, datorita faptului ca firma noastra este singurul distribuitor pe piata de mobilier din Romania al acestui model de canapea de sufragerie Comfort.

 

Canapea de sufragerie KOL COMFORT (2)

Canapea de sufragerie KOL COMFORT (1)