Canapea din stofa KOL ANI

Realizata sub amprenta unui design destul de simplu, fara spatare laterale, cu doua perne mari si detasabile, acest model de canapea din stofa Ani este conceput special pentru a fi un interesant accesoriu ideal pentru amenajarea unui apartament obisnuit. Si care nici nu implica costuri mari la achizitionare.

Tocmai din acest motiv, modelul de canapea din stofa Ani este un produs extrem de solicitat de marea masa de consumatori din toate categoriile sociale si de varsta.

Si asta datorita confortului oferit si fiabilitatii. Mai ales in situatia in care aceasta reuseste sa se puna in valoare in raport cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei camere.

Din punct de vedere tehnic, acest model de canapea din stofa Ani este conceput pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat cu mai multe straturi de poliuretan sau burete necesar pentru ai putea conferi un plus de calitate, rezistenta si confort la standarede inalte. Asa cum este si normal pentru un astfel de corp de mobilier de calitate.

Iar la exterior modelul de canapea Ani este tapitat cu un model de stofa rezistenta, de calitate superioara a carui nuanta si textura pot fi schimbate in functie de preferinte, dar si in functie de disponibiltatile producatorului.

Si tot aici ar mai fi de stiut si faptul ca aceasta canapea din stofa Ani poate fi livrata imediat, in functie de stocul disponibil.

Asa ca nu mai asteptati in zadar minuni, pentru ca modelele de canapea care va pot scoate din orice incurcatura si care beneficiaza si de un pret relativ mic le puteti gasi la firma noastra intr-o varietate larga de nuante si texturi.

 

 

 

Canapea din stofa KOL ANI (2)

Canapea din stofa KOL ANI (1)