Canapea extensibila de living KOL NIKOL

Seria canapelelor extensibile, ieftine si de mare efect pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii se completeaza in mod evident de acest model de canapea de dimensiuni standard.

Este vorba aici despre un model de canapea extensibila de living Nikol. Un produs a carui valoare poate inregistra anumite fluctuatii in functie de cat de bine este asociat, in raport cu celelalte produse sau corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Din punct de vedere tehnic, acest corp de mobilier este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati. Si care la exterior este bine definit de existenta unui material de stofa in diferite nuante sau culori.

Are dimensiuni obisnuite, ceea ce face ca aceasta canapea sa se poata transforma rapid intr-o solutie viabila de amenajare a oricarui apartament, chiar si in cazul unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Iar transformarea canapelei intr-un adevarat pat matrimonial, atunci cand este necesar se face extrem de repede si de usor.

Modelul de canapea extensibila de living Nikol mai beneficiaza la interior si de existenta unui loc interesant pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare de dimensiuni medii. Are trei perne detasabile, mari si alte doua perne cilindrice, detasabile care sunt folosite ca si suporti de sprijin al bratelor. Si care sunt plasate in partile laterale ale canapelei.

Altfel spus, puteti miza cu incredere pe confortul si utilitatea acestui model de canapea, la un pret fara concurenta. In diferite nuante si culori din cele preferate.

Canapea extensibila de living KOL NIKOL (2)

Canapea extensibila de living KOL NIKOL (1)