Canapea extensibila KOL CLICK-CLACK

Respectivul model de canapea extensibila Click – Clack reprezinta un produs de dimensiuni standard necesar atat pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii de dimensiuni obisnuite.

Si asta datorita designului compact sub amprenta caruia acest model de canapea extensibila Click – Clack a prins viata.

Ca si la celelalte modele similare, aceasta canapea este construita pe baza cadrului din lemn masiv tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati. Astfel incat noul produs sa poata beneficia de confortul necesar pentru doua persoane consecutiv, atat in starea initiala, cat si dupa extindere.

Pentru obtinerea unui confort mult sporit, modelul de canapea extensibila Click – Clack este tapitat in intregime cu doua tipuri de materiale de mare efect si care sunt la fel de rezistente atuni cand vine vorba despre trafic intens.

Este vorba aici despre un material din piele ecologica, cat si despre un alt material din stofa extrem de rezistent la uzura. Ambele fiind obtinute in doua nuante de mare efect, care au capacitatea de a se completa reciproc una pe cealalta.

Si pentru ca tot am amintit de sistemul de tip Click – Clack, trebuie stiut faptul ca acesta reprezinta una dintre cele mai interesante si mai rapide posibilitati de manevrare si transformare a canapelei intr-un loc de real interes pentru odihna, pentru mai multe ore consecutiv.

Iar daca va hotarati asupra unui astfel de produs, noi va asiguram ca modelul respectiv de canapea extensibila Click – Clack este unul foarte interesant si care poate fi comandat intr-o varietate larga de culori, in functie de disponibilitatea de la producator.

Canapea extensibila KOL CLICK-CLACK (2)

Canapea extensibila KOL CLICK-CLACK (1)